Kun software programmer

Modtag din produktnøgle 2 min. efter dit køb

Info@sharko.dk

Vi tilbyder altid 14 dage returret på ubrugte produktnøgler.

Microsoft Windows

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Mest populæreste version

Til dags dato er Microsoft Windows det mest anvendte styresystem til computer verden over. Det senest og nyeste styresystem er Microsoft Windows 10. Vi sørger for at du altid vil kunne finde den nyeste Microsoft Windows version hos Sharko.dk. Lige som Microsoft Office 2019, så findes der finder version. Der findes en "Microsoft windows 10 Home"-version og "Microsoft Windows 10 Pro"-version, og her er det selvfølgelig op til dig, hvilket udgave det skal være.

Microsoft Windows 10 Home VS Microsoft Windows 10 Pro?

Der er stor forskel på hvad du får mere ekstra med ved Microsoft Windows 10 Pro udgave. Det er funktioner og sikkerhed, forskellen ligger i. Ved køb af Microsoft Windows 10 Pro får du følgende funktioner ekstra i forhold til Microsoft Windows Home-version; Administration af mobilenheder, gruppepolitik, enterprise state roaming med Azure, tildelt adgang, dynamisk klargøring, opsætning af kiosktilstand, understøttelse af Active Directory og understørrelse af Azure Active Directory. 

Sortiment

Hos Sharko.dk har vi også et udvalg inden for Microsoft Office, hvor du bland andet kan købe Microsoft Office 2019. Vi har også et udvalg inden for Microsoft Windows Server.