Om Sharko.dk

Sharko.dk er 100% dansk ejet virksomhed, der sælger software licenser i Danmark.

Alle vores produkter bliver leveret døgnet rundt 24/7 - også i weekenderne. Licenserne bliver leveret direkte til din mailadresse inden for ganske få minutter.

Sharko.dk blev grundlagt på grundlag af forudsætningen om at give den bedste oplevelse til at købe software online. Vi stræber efter at levere den mest fremragende service i branchen sammen med de mest konkurrencedygtige priser.

Kundesupport er vores vigtigste prioritet. Vores team har et stærkt fundament inden for kundeservice og teknisk support med mange års erfaring. Dette knyttet til vores forbindelse til Microsoft Partner Network giver os mulighed for at finde og give dig de bedste priser, der er tilgængelige for ægte og ægte software.

Fordele ved at købe hos os

Dedikerede kontobetalinger - Vi tildeler dig en kontoadministrator, så du har et let tilgængeligt kontaktpunkt, og du kan få dine ordrer ind så hurtigt som muligt (også i weekenden)!

Fremskyndet opfyldelse - Vi forstår, at din tid er vigtig - og derfor leverer vi døgnet rundt 24/7. 

Her hos Sharko.dk er din tilfredshed af største betydning for os, og vi vil gøre hvad vi kan for at sikre, at du bliver taget hånd om. Har du problemer med installationen? Lad vores interne teknikere hjælpe med at navigere gennem installationen eller fejlfinde det problem, du oplever.