• -1.396,00 DKK

Microsoft Office 2016 Professional Plus Til Pc (License - 1 PC)

1.476,00 DKK
80,00 DKK Spar 1.396,00 DKK

Engangsbetaling - Intet abonnement.  

Udgave
: Microsoft Office Professional Plus 2016
Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook, Publisher, Access og Skype for business.
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Sprog: Dansk og andre internationale sprog
Antal licenser: 1 PC
Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

Antal
Ikke på lager

ÆGTE produktnøgle og download-links leveres ØVRIGT via e-mail ved køb.

Produktet leveres med trin-for-trin-instruktioner til installation / aktivering sammen med en slot med en produktnøgle til en volumenlicens. Dette er den FULDE version download.

Microsoft Office Professional Plus 2016 er primært rettet mod virksomheder, der opfylder de højeste forventninger. Programmerne Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access og Skype for Business inkluderet i Office Professional Plus 2016 opfylder alle kravene i en omfattende kontorpakke.

Nye funktioner i Office 2016 Professional Plus

  • "Insights" søger direkte fra dine dokumenter efter relevant information på internettet og integrerer dem i dine dokumenter eller præsentationer. Et link til Bing muliggør hurtige søgeresultater.
  • "Fortæl mig" -søgningsassistent, du finder de enkelte programfunktioner hurtigere.
  • Excel med en autofyldfunktion registrerer mønsteret og udfylder automatisk dine detaljer. Du kan også nemt forudsige dataserier og former for fremtidige trends.
  • Den indbyggede indbyggede online fotoprintsindstilling sparer tid og sikrer professionelle resultater.
  • PowerPoint tilbyder muligheden for at dele præsentationer via Internettet. Du behøver ikke at installere PowerPoint for at kunne se dem.
  • Skærmbaggrunde "Sort tema" muliggør en øjenvenlig arbejde.
  • Let at arbejde i et team med realtidsnetværk via OneDrive. Microsoft Office Professional Plus 2016 tilbyder dig 5 GB cloud-lager.

Hurtig navigation gennem brugervenlig grænseflade

Den intuitive brugergrænseflade til Microsoft Office Professional Plus 2016 muliggør hurtig navigation inden for programmerne. Revideret bånd gør det muligt hurtigt at finde inden for de nye funktioner. Men hvis du nogensinde beslutter dig for at komme ned, hjælper guiden "Fortæl mig" søgning dig med at finde den ønskede funktion og bruge dem effektivt. Du vil hurtigt vænne dig til de forskellige programmer og bruge dem på den bedste måde til dit arbejde.

Nye kommunikationsmuligheder i Office Professional Plus 2016

Ved at integrere Skype for Business forbliver du og dine medarbejdere og kolleger altid i kontakt. Microsoft Office Professional Plus 2016 tilbyder nye muligheder inden for onlinemeddelelser, videokonferencer og IP-telefoni. Udveksle information, afklare og stille spørgsmål om projekter. Ved at bruge skytjenesten forenkler OneDrive også udvekslingen af ​​data. Arbejd sammen for at få din virksomheds succes og bliv fleksibel. Din arbejdsplads er nu overalt.

Microsoft Office Professional Plus 2016 og Windows 10

Designet og brugergrænsefladen til Office 2016 Professional Plus er baseret på Windows 10. De to programmer er perfekt matchede. Optimeret til berøringsenheder, kan du arbejde fleksibelt. Vær kreativ overalt med Office Professional Plus 2016 og øg produktiviteten i din virksomhed.

MO2016PP

Download

Installationsguide

Download (255.81k)
Kun software programmer

Modtag din produktnøgle 2 min. efter dit køb

Info@sharko.dk

Vi tilbyder altid 14 dage returret på ubrugte produktnøgler.