• -900,00 DKK

Microsoft Office 2016 Til Mac - Home and Business (download)

1.196,00 DKK
296,00 DKK Spar 900,00 DKK

Engangsbetaling - Intet abonnement.  

Udgave
: Microsoft Office Home & Business 2016 Mac
Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Sprog: Dansk og andre internationale sprog
Antal licenser: 1 Mac (OS X 10.12 eller nyere)
Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

Antal
Ikke på lager

Office Home & Business 2016 til Mac er designet til brugere og små virksomheder, der ønsker Office med Outlook-magten til e-mail, kalendere og kontakter. Det er det kontor, du kender og har tillid til, opdateret for at drage fordel af de nyeste Mac-funktioner, inklusive nethindeskærm og fuldskærmsvisning.

Outlook (Mail, tidsplaner, kalendere, opgavelister og kontakter applikation)

Sæt lange e-mail-tråde sammen under et enkelt emne, hvor du frigør din indbakke med samtaler. Se din kalender lige i mødeinvitationen med kalendervisning. Med .PST-import skal du migrere til Outlook til Mac fra Windows ved hjælp af det enkle importværktøj. Konsolider al din e-mail, fra arbejde og hjem, i en enkelt mappe med samlet indbakke - strømline alle dine beskeder ét sted.

Word (tekstbehandlingsapplikation)

Kraftige skriveværktøjer og forbedret desktoppublicering hjælper dig med at oprette fremragende dokumenter, hvilket gør det nemt at gemme, redigere og dele dit arbejde let på nettet. Omarranger objekter giver dig mulighed for at omarrangere lag af tekst, fotos og grafik i dine dokumenter.

Excel (regneark og kortlægning)

Analyser, organiser og administrer alle dine data og lister. Gem, rediger og del derefter online. Excel-skabeloner gør det meste af opsætningen og designet til dig, så du kan fokusere på dine oplysninger. For større indsigt skal du konvertere dine oplysninger til et diagram eller en tabel.

PowerPoint (præsentationsapplikation)

Byg og del rige og professionelle præsentationer med engagerende nye funktioner som fortælling og præsentation udsendt for derefter at gemme, redigere og medforfatter online. Brug ombestillingsobjekter til nemt at sortere lag med tekst, fotos og grafik gennem hele din præsentation.

OneNote (Digital notatoptagelse)

OneNote til Mac er tilgængelig til gratis download. Hold alle dine noter, på alle dine enheder, altid ajour. Skriv, skriv med hånden eller skitse dine notater. Klip links og websider, indsæt fotos og videoer, integrer tabeller og vedhæft filer.

OneDrive

Alle OneDrive-brugere får gratis online lagerplads med OneDrive. Upload dine Office-dokumenter, fotos, præsentationer og mere, og få adgang til dem fra en Mac, PC, iPad, iPhone eller anden tablet eller telefon.

Kontor online

Gratis Office Online-synkronisering med din OneDrive-konto, så når du er væk fra din Mac eller PC, kan du få adgang til, se, redigere og dele dine Word-, Excel-, PowerPoint- og OneNote-filer fra enhver internetforbundet enhed, der kører en understøttet browser.

MO2016MAC

Download

Installationsguide

Download (238.86k)
Kun software programmer

Modtag din produktnøgle 2 min. efter dit køb

Info@sharko.dk

Vi tilbyder altid 14 dage returret på ubrugte produktnøgler.