• -700,00 DKK

Microsoft Windows Server 2016 Standard (Download)

1.996,00 DKK
1.296,00 DKK Spar 700,00 DKK

Udgave: Microsoft Server 2016 Standard
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Sprog: Engelsk
Antal licenser: 1 Retail licens
Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

Antal

Windows Server 2016 har en række nye funktioner, herunder

- Active Directory Federation Services: Det er muligt at konfigurere AD FS til at godkende brugere, der er gemt i mapper, der ikke er AD, såsom X.500-kompatible Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) -kataloger og SQL-databaser.

- Windows Defender: Windows Server Antimalware er installeret og aktiveret som standard uden GUI, som er en installerbar Windows-funktion.

- Remote Desktop Services: Support til OpenGL4 og OpenCL1.1, ydeevne og stabilitetsforbedringer; MultiPoint Services-rolle (se Windows MultiPoint Server)

- Opbevaringstjenester: Centralopbevaring QoS-politikker; Lagringsreplikater (lagringsagnostisk, blokniveau, volumenbaseret, synkron og asynkron replikation ved hjælp af SMB3between-servere til gendannelse af katastrofer). Storage Replica replikerer blokke i stedet for filer; filer kan være i brug. Det er ikke multi-master, ikke en-til-mange og ikke transitive. Den gentager periodisk snapshots, og replikationsretningen kan ændres.

- Failover Clustering: Cluster-operativsystemets rullende opgradering, Storage Replicas

- Webapplikationsproxy: Præuthentificering til HTTP Grundlæggende applikationsudgivelse, publicering af wildcard-domæner af applikationer, HTTP til HTTPS omdirigering, Fremstilling af klientens IP-adresse til backend-applikationer

- Windows PowerShell 5.1

- Windows-serverbeholdere

Netværksfunktioner

- DHCP: Da netværksadgangsbeskyttelse blev udskrevet i Windows Server 2012 R2, understøtter DHCP-rollen i Windows Server 2016 ikke længere NAP

- DNS:

   - DNS-klient: Servicebinding - forbedret support til computere med mere end en netværksgrænseflade

   - DNS-server: DNS-politikker, nye DDS-posttyper (TLSA, SPF og ukendte poster), nye PowerShell-cmdlets og parametre

- Windows Server Gateway understøtter nu Generic Routing Encapsulation (GRE) tunneler

- IP-adressestyring (IPAM): Support til / 31, / 32 og / 128 undernet; opdagelse af filbaserede, domæneforbundne DNS-servere; nye DNS-funktioner; bedre integration af -DNS, DHCP og IP Address (DDI) Management

- Netværkscontroller: En ny serverrolle til at konfigurere, styre, overvåge og fejlfinde virtuelle og fysiske netværksenheder og tjenester i datacentre

- Hyper-V Network virtualization: Programmerbar Hyper-V switch (en ny byggesten til Microsofts software-definerede netværksopløsning); VXLAN indkapslingsunderstøttelse; Microsoft-software Load Balancer-interoperabilitet; bedre IEEE Ethernet-standardoverholdelse.

Hyper-V

- Rulning af Hyper-Vcluster-opdatering: I modsætning til at opgradere klynger fra Windows 2008 R2 til 2012-niveau, kan Windows Server 2016-klynknoder føjes til en Hyper-V Cluster med noder, der kører Windows Server 2012 R2. Klyngen fortsætter med at fungere på et Windows Server 2012 R2-funktionsniveau, indtil alle noder i klyngen er blevet opgraderet, og klyngens funktionsniveau er blevet opgraderet.

- Lagringskvalitet af service (QoS) til centralt at overvåge ende-til-ende opbevaringsydelse og oprette politikker ved hjælp af Hyper-V og Scale-Out filservere

- Nyt, mere effektivt konfigurationsformat for binær virtuel maskine (.VMCX-udvidelse til konfigurationsdata for virtuel maskine og .VMRS-udvidelsen til runtime-statusdata)

- Produktionskontrolpunkter

- Hyper-V Manager: understøttelse af alternativ legitimationsoplysning, down-level management, WS-Management-protokol

- Integrationstjenester til Windows-gæster distribueret via Windows Update

- Hot tilføj og fjern for netværkskort (til generation 2 virtuelle maskiner) og hukommelse (til generation 1 og generation 2 virtuelle maskiner)

- Linux sikker start

- Tilsluttet standby-kompatibilitet

- Storage Resiliency-funktionen i Hyper-V er dannet til at detektere midlertidigt tab af forbindelse til VM-lager. VM'er bliver sat på pause, indtil forbindelsen er genoprettet.

- RDMA-kompatibel virtuel switch

MWS2016ST
1 Enhed
Kun software programmer

Modtag din produktnøgle 2 min. efter dit køb

Info@sharko.dk

Vi tilbyder altid 14 dage returret på ubrugte produktnøgler.