• -50%

Microsoft Windows 10 Pro (Download)

636,00 DKK
318,00 DKK Spar 50%

Fuld pakke 

Udgave
: Windows 10 Professionel 32/64bit OEM
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Sprog: Dansk og andre internationale sprog
Antal licenser: 1 PC
Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

Det er muligt at opgrader fra Home til Pro udgave. 

Antal

Du kan udføre en frisk installation af Windows 10 Pro, eller OPGRADERING FRA WINDOWS 10 HOME TIL PRO, UDEN BEHOV til at udføre en frisk installation med denne køb.

Sørg for, at du følger de instruktioner, der sendes ved køb, hvordan du gør det.

* Øjeblikkelig levering VIA E-mail ved køb *

Produktet leveres med trinvise instruktioner til installation / aktivering sammen med en produktnøgle til en volumenlicens. Dette er den fulde version download. Det er den mest komplette version, der findes på markedet med alle Windows 10-funktioner inkluderet.

Windows 10 er så velkendt og nem at bruge, du vil føle dig som en ekspert. Startmenuen er tilbage i en udvidet form, plus dine fastgjorte apps og favoritter bringes med over, så de er klar og venter på dig. Det starter op og genoptages hurtigt, har mere indbygget sikkerhed, der hjælper med at beskytte dig og er designet til at arbejde med software og hardware, du allerede har.

Du er allerede en ekspert.

Windows 10 er så velkendt og let at bruge, at du føler dig som en ekspert. Startmenuen er tilbage i en udvidet form, plus vi overbringer dine fastgjorte apps og favoritter, så de er klar og venter på dig. Det starter op og genoptages hurtigt, har mere indbygget sikkerhed, der hjælper med at beskytte dig og er designet til at arbejde med software og hardware, du allerede har.

Millioner af mennesker bruger allerede Windows 10.

Windows Insider-programmet er et globalt samfund af fans, der elsker Windows og ønsker at hjælpe med at gøre det bedre. Insidere ser operativsystemet i de tidligste faser og spiller en rolle i udformningen af det. Deres feedback har bidraget til det bedste Windows nogensinde.

Internettet, der fungerer som du gør.

Windows 10 leveres med Microsoft Edge, en helt ny browser, der er bygget til at give dig en bedre weboplevelse. Skriv eller skriv noter direkte på websider, og del dem med andre, læse onlineartikler uden distraktion og gem dine yndlingslæsninger til senere adgang. Og med Cortana aktiveret, får du øjeblikkelig adgang til nøgleaktioner "som at reservere eller læse anmeldelser" uden at forlade den side, du er på.

Multi-handling hjælper dig med at gøre det hurtigere.

Knap let op til fire apps på plads og se alle åbne opgaver i en enkelt visning. Du kan endda oprette virtuelle desktops, når du har brug for mere plads eller vil gruppere ting efter projekt.

Windows Store er din one-stop shop.

Vi præsenterer den nye Windows Store, en samlet shoppingoplevelse på tværs af alle Windows 10-enheder. Gennemse butikken på din pc, tablet eller telefon, og køb nemt godt digitalt indhold inklusive apps, spil, musik, film og tv-shows.

Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft.

Win10P
5 Varer

Download

Microsoft windows 10

Download (379.13k)
Kun software programmer

Modtag din produktnøgle 2 min. efter dit køb

Info@sharko.dk

Vi tilbyder altid 14 dage returret på ubrugte produktnøgler.